Menu
Gildia Pióra na Patronite

O powietrzu, które szuka domu

pokoi przewiewnie otwartych
do zadomowienia na wszystkie pory roku
bez pokątnych spojrzeń w stronę drzwi

spokojnego wystroju wnętrz
o kolorach łagodnych wibracji
bez amplitudy wymuszonych drżeń

z klimatem bliskim temperaturze ciała
w dopuszczalnej skali
(od)czuć do(dawać)
bez krytycznych skoków ciśnienia

powietrze
do zachłyśnięcia na życie od zaraz

bez adresu cię nie znajdę

12 234 wyświetlenia
103 teksty
8 obserwujących