Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pokocham

Pokocham, gdy
będę szła obok Ciebie, nie za Tobą.
Gdy zakochasz sie w moich łzach, nie w uśmiechu.
Gdy zrozumiesz to, co we mnie skomplikowane
i uwielbisz to, co najmroczniejsze.
Pokocham, gdy
dasz mi szczęście nieswiadomie.
Pokocham, gdy
będziesz zdobywał mnie po kawałku
i nie posiądziesz całkowicie.

3006 wyświetleń
45 tekstów
0 obserwujących
  • Borderfire

    30 January 2014, 16:05

    Nie sądzę. Nie ma bezwarunkowej miłości i ja dobrze o tym wiem.

  • RozaR

    29 January 2014, 22:11

    EEE pokochasz i bez tego wszystkiego. Ale podroczyć się mozna.