Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wakacje

Pokochałem Cię..
Poznałem smak gorzkich łez..
smutku..
Zakochałem się bez wzajemnosci
w bratniej duszy mojej
Ty mnie nigdy nie pokochasz..
Rozumiem..
Nie chesz kochać takiej osoby
jak Ja..
Proste ale wiedz że to bardzo boli...

I tak tego byś nie zrozumiała..

55 444 wyświetlenia
1599 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!