Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pokochałam...

agaa95

agaa95

Pokochałam prawdę, bo to ona dała mi wyzwolenie...
Pokochałam radość, bo to ona pokazała mi, jak żyć...
Pokochałam miłość, bo to ona nauczyła mnie, patrzeć na świat...
Lecz nigdy nie pokocham kłamstwa, bo to ono przysłana całe dobro człowieczeństwa...

13 074 wyświetlenia
130 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!