Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przyjemnie jest być obciążonym

Pokochać
Brzmi to
Tak donośnie
Jest to słowo pełne ciężaru
Odpowiedzialności
Też
Sposobu potrzeba
Do otwarcia
Zabezpieczeń
Tkwiących w sercu
Podejmę próbę
Może będziesz łaskawa
Choć mam też wytrych
Co oznacza jedno
Wedrę się tam do ciebie
Z uczuciem
Pewnością
Szacunkiem
I nie wyjdę
Przysięgam

52 583 wyświetlenia
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!