Menu
Gildia Pióra na Patronite

Głos Najświętszego Boga

POKŁOŃCIE SIĘ DLA LUCYFERA!!! ...
Bezmózgich debili wy stada ...
Do waszych głów tylko dociera
głos kłamstwa, wam obca jest prawda ...

Ten głos, który wiedzie was w przepaść,
jest dla was najświętszym bogiem,
bo prawda jest dla was zbyt trudna
by mogła być waszym nie-wrogiem.

I tak to się jej wyrzekniecie,
przeklniecie ją i przepędzicie
a za to tak tylko, że miała
w zamiarze ocalić wam życie.

Więc idźcie już, niechaj wam będzie,
za głosem waszego kłamstw boga ...
do piekła ustawcie się w rzędzie,
bo mi was już durnie nie szkoda!

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!