Menu
Gildia Pióra na Patronite

póki nie wejdziesz w mój świat, nie będziesz
w stanie zrozumieć, dlaczego tak bardzo
fascynuje mnie fala łamiąca księżyc

rozbijając się o brzeg

z wyrzutem,

odbiera piękno

135 883 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    7 April 2013, 10:34

    :)

    spokojnego i przyjemnego wypoczynku, aby dużo energii było na cały tydzień

  • 7 April 2013, 10:30

    Cieszę się,że się cieszysz Motylku:>
    Miłej niedzieli życzę :>

  • motylek96

    7 April 2013, 10:29

    cieszę się bardzo Koraliku:)

    serdecznie pozdrawiam

  • 7 April 2013, 10:27

    Piękne...
    Podoba mi się i to bardzo!
    Pozdrawiam :>

  • motylek96

    6 April 2013, 23:56

    dziekuje, milo mi was goscic

  • motylek96

    6 April 2013, 16:46

    dziękuję
    serdecznie pozdrawiam

  • Seneka 18

    6 April 2013, 13:49

    Genialne Ewo...