Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Nie jest za późno...KOCHAJ "

Póki żyjesz - walczysz - tworzysz
Trwasz przeciwności za nic masz
Uczysz się każdego dnia
Uśmiechy darujesz - ciepłym słowem...
Jak chlebem częstujesz
Nie jest za późno na czułość
Kiedy zamykasz zwierciadła duszy
Serca bramy i umysłu też...
Wtedy za późno na wszystko jest
Póki żyjesz...
Żyj najpiękniej...póki z Nami jesteś
Miłości nie szczędź nikomu
Nie jest za późno
KOCHAJ!

11.02.2021
21:56

281 871 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!