Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Miłuj

Póki serce mam letnie
I jeszcze szadzią nie zaszło
Z kropel łez zimnych
Miłuj

Nim popiół spalonych uczuć
Jeszcze dymi nadzieją
Miłuj

Dokąd tli się jeszcze cień
Na pogorzelisku
Niedogaszonych chęci
Miłuj

Rozpal na nowo tę pożogę
Dziewczyno z zapałkami
Zachwyć się czerwienią płomieni
Poczuj ciepło

I miłuj

35 565 wyświetleń
299 tekstów
14 obserwujących
  • kukaczka

    23 May 2021, 22:28

    ..zaczarowana i popłakała jestem.. kurde blaszka.. idę po zapałki..❤️🤔💌❤️🤣❤️😜