Menu
Gildia Pióra na Patronite

Męskie Uczucia

Pokaż swoją męskość, nie poddawaj się łatwo
Nie oszukuj bliskich, uroń łzę gdy trzeba
Powiedz Jej to, co zapomniane "KOCHAM CIĘ MATKO"
Ukochaną chwyć za dłoń zróbcie krok w stronę nieba

Dbaj o uczucia jeżeli owe pamiętasz
Pielęgnuj je, dostarczając coraz to świeższych
Kochaj tak by karało za to prawo, jak za skręta
A Ty po tendencji do okazywania uczuć poznasz Mężczyzn

Fallus to tylko ułatwienie przy oddaniu moczu
Jądra ma każdy, nawet transwestyta
Nie musisz zaliczyć powiatu by facetem się poczuć
Pokaż, że masz jaja i nie musi być ich widać.

43 926 wyświetleń
514 tekstów
20 obserwujących
  • Bruno

    16 December 2011, 08:29

    Trzeba byc po prostu mężczyzną by to zrozumieć :))

  • Pytia

    16 December 2011, 04:27

    jakoś mi nie brzmi, i nie tylko ten wiersz....to tak jak z muzyką...pierwsze takty zapowiadają euforię, ....a potem rozczarowanie.........no nie wiem....
    .....hmmm....może to ja mam trudny czas i niewiele zrozumieć potrafię
    Pozdrawiam serdecznie.....