Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pokaż mi miłość..
Pokaż, ze kochasz
Daj mi to- czego chce
Daj mi to co chcesz podarowac
Chce tego spróbować

Wyuzdane mam mysli
Dla Ciebie rozpalają się każdą chwilą
A gasisz je tak maleńką obojetnosci siłą

Nie chcesz wyuzdania
Moge być dziewicza
Zainteresowany
Mam tez inne oblicza

Wszystko dla Ciebie
Lecz wszystko to nic to nie dorasta milosci
Ktorej, w martwej ciszy słów, bliżej obojetnosci

5428 wyświetleń
60 tekstów
12 obserwujących
  • Zibby77

    7 February 2016, 03:27

    Piękna odsłona kobiecości - i jakże prawdziwa!

    p.s. Diament dedykowałem Tobie

  • fyrfle

    6 February 2016, 11:50

    Smutne, a miłość jest taka prosta, ale trzeba trafić na tą właściwą połowę.