Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mój jedyny

Pokazałeś mi co to miłość prawdziwa.
Na czym polega,jak się odbywa.
Czym jest namiętność między kochankami.
Jak delektować się pocałunkami.
Pokazałeś mi jak cieszyć się szczęściem.
Jak brnąć przez życie z dobrym podejściem.
Jak radzić sobie w trudnych sytuacjach.
Jak nie zgubić się w miłosnych wariacjach.
Oddałeś mi serce i całego siebie.
Byłeś przy mnie gdy byłam w potrzebie.
Lecz teraz między nami coś nagle prysło.
Miłość płonie lecz zaufanie przysło.
Pamiętaj jednak,że zawsze będę za Tobą szaleć.
Moje uczucie nigdy nie będzie maleć.
Bo jesteś moją jedyna miłością...
W moim życiu...
W mojej głowie...
Codziennością...

6257 wyświetleń
73 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!