Menu
Gildia Pióra na Patronite

zostałaś ...na zawsze

pokazałaś czym jest miłość
by w samotności pogrążyć
pokazałaś czym jest radość
by w nieszczęściu utopić
pokazałaś świt piękny
po którym noc nastała
pokazałaś mi życie
by me serce w krypcie zatrzasnąć

zostawiłaś niezapomnienie
ogrzewające duszę nieśmiertelną

159 502 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • 23 May 2014, 20:50

    Znakomity wiersz :-)