Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Pojedyn(cza)ek myśli..."

Pojedyncza myśli moja:
Jedna kawa
Serce Twoje
Słońce
Twoje myśli
Serce moje
Ból
Księżyc
Samotność we dwoje

281 016 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!