Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wrzosy - jesieni włosy

Teksty z obrazami - Wrzosy - jesieni włosy - Maciek Zz
Wrzosy - jesieni włosy - Maciek Zz

Pójdziesz ze mną, dziś wieczorem
Na urocze wrzosowisko.
Tak późną wybrałem porę,
Opowiedzieć chcę Ci wszystko.

Tam, pośród zielonych sosen
Będziesz przy mnie bardzo blisko.
Szepty do księżyca wzniosę,
Tam w lesie, bądź moją iskrą.

Błysku w oczach daj mi trochę,
Rozpalę w sercach ognisko.
Ja Cię kocham – uwierz proszę...
Księżyc świeci... ciut za nisko?

48 022 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących