Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Pójdę w wielki świat.
Nie oglądając się wstecz,
Za przeszłością.

Zamknę bramę.
Róż kolczastych nasadzę.

Jednak jedno wspomnienie…
Przedziera się ciernistą ścianę.

Twoja osoba.

24 000 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!