Menu
Gildia Pióra na Patronite

Skarb

Pojawiłeś się na świecie,
przyszedłeś do nas z daleka,
zagościłeś w naszym życiu...

I choć mnie wszystko boli,
choć wyglądam źle,
choć brak mi Ciebie Mamo...

Wszyscy już Cię pokochali,
serca swe Tobie oddali,
i cieszą się, że jesteś z nami.

Nasz Mały Skarb.

24 600 wyświetleń
214 tekstów
73 obserwujących
  • kati75

    14 November 2019, 21:37

    Wzruszające...