Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lepsze jutro.

Pojawiłeś się w moim życiu jak tęcza na niebie,
spełniłeś moje najskrytsze marzenia jak spadająca gwiazda,
a teraz dajesz mi siłę by dalej żyć, by dalej walczyć,
by dalej mieć wiarę na lepsze jutro...
I by wciąż mieć siłę, aby się nie poddać,
bo jestem tu po to by Cię kochać.

22 091 wyświetleń
54 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!