Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

pojawiłeś się w deszczu
milion kropel dudniło
wokoło

a ja
bez parasola - poczułam
dotyk kropli

tylko jednej
jedynej

39 422 wyświetlenia
252 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!