Menu
Gildia Pióra na Patronite

Amok wyznań

Pojawiłam się w Twoim sercu,
bo Jestem serca biciem.
Nie jestem cudem świata,
a miłości zjawiskiem!

Zjawiskiem, które raz jedyny,
spotkało Cię by pokochać.
Ideału we mnie nie znajdziesz,
lecz moje serce pragnie.

Doskonale Cię kochać.
Jak nikt jeszcze nigdy w życiu.
Na całej ziemskiej kuli!
Na przekór wszelkim losu przeciwnościom.

Ci, którzy mówią o mnie źle,
obsesyjnie zazdroszczą,
bo Jesteś urzeczywistnieniem marzeń.
W każdym śnie nocą.

Mojego ukrytego świata.
W amoku wyznań uczuć.

93 499 wyświetleń
895 tekstów
21 obserwujących