Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie kończąca się Love Story

Pojawiła się jak nimfa na wydmie
Jest muzą jego poematu
Nieproszona nawiedza nocą

Jego sny stały się niespokojne
Wywołała lament w sercu
Duszą miota płacz i lament

Miłość zawładnęła nimi
Nie są w stanie oprzeć się jej
Potężnej mocy kim ona jest...

To miłość niezbyt idealna
Nie taka jakiej świat by chciał
Są oboje jak bezludna wyspa

Pełną złotego piasku Saharą
Niekończącą się Love Story

93 738 wyświetleń
900 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!