Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nadzieja

Pojawia sie i znika.
Unosi na skrzydłach kamiennego człowieka.
Gdzie mieszka...
Kto ją rozdaje...
Rozjaśnia ciemność duszy,
Daje szczęście i siłę, nie żądając zapłaty.
Jej brak niesie śmierć - już za życia.

1205 wyświetleń
12 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!