Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mów mi mów że mnie kochasz

Pojaw się z porywem serca.
Przybądź z potrzeby myślą.
Delikatnie rozepnij szatę bliskości.
Poddaj się pocałunkom nurtowi.

Daj się pochłonąć ogniowi pragnienia!
Spal na popiół własny niedosyt.
Pamiętaj każdy mój dotyk.
Do westchnienia szeptu powracaj.

Jak do symfonii bicia serc.
Daj szansę i przy mnie zostań.
Dziś, jutro, całą wieczność.
Mów mi mów, że mnie kochasz.

93 685 wyświetleń
898 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!