Menu
Gildia Pióra na Patronite

Labirynt

Pogubiłam się
w plątaninie twych słów,
kłębowisku myśli oraz czynów

Niczym Tezeusz,
któremu brutalnie
rozerwałeś nić Ariadny

Błądzę po labiryncie życia
oddana na pożarcie
Minotaurom uczuć

8833 wyświetlenia
147 tekstów
5 obserwujących
  • kati75

    15 February 2018, 10:51

    mitologia w miniaturce super!!!

  • RozaR

    14 February 2018, 00:52

    Mitologia nadaje powagi ;-) Pozdrawiam .

  • onejka

    13 February 2018, 09:35

    Sens oparty na mitologii robi wrażenie...
    :)