Menu
Gildia Pióra na Patronite

Melancholia..

pogrążona w melancholii
martwieję myśląc o Tobie

wspominając Twoje oczy
które mówiąc 'żegnaj'
nie powstrzymały już łez..

zawsze myślałam, że byłeś silniejszy...

muzyka przestała być ukojeniem
a stała się archiwum wspomnień
które bombarduje mój umysł
mimowolnie wyciskając łzy..

pomimo wolności moje serce ciągle należy do Ciebie..

15 999 wyświetleń
148 tekstów
76 obserwujących
  • miramija

    10 October 2012, 22:34

    Z wolnością też trzeba się oswoić i do niej znów przyzwyczaić... czas... czas naprawdę leczy... ślicznie napisane... pozdrawiam :)

  • BlakeDeen

    10 October 2012, 15:49

    Wspaniale Kasiu, jestem wzruszony.

  • misiek45

    10 October 2012, 15:48

    Piękny wiersz Kasiu-pozdrawiam serdecznie:)