Menu
Gildia Pióra na Patronite

Trzy litery

pogodziłem się
z Twoimi niedoskonałościami
nie wybaczyły mi mojego uczucia

które wyłowiłem z Twojej duszy

11 131 wyświetleń
103 teksty
37 obserwujących
  • Pechowa_

    2 January 2013, 09:29

    Oj przepiękny wiersz... bardzo wymowny...