Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kłamstwa

Pogodziłam się
z tym wszystkim
i niechaj tak
już zostanie

słowa twoje
nic nie znaczą
lepiej zatem
kiedy milczysz

przynajmniej
nie kłamiesz.

31 365 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!