Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Pogoda mnie rozpieszcza szepnęłam ściągając koszulkę

W Twoich oczach dostrzegłam modlitwę o żar gorąca

i choć ta dolina wiła się bez końca

to jednak moje ramiączko było dla Ciebie jak droga wiodąca.

5990 wyświetleń
63 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!