Menu
Gildia Pióra na Patronite

pu...(sto)...słów

pogniewała się vena
nie chce napisać wersa
strajkuje

wspina się po rymie
brakuje balansu w rytmie
umyka pomysł

czarna dziura w głowie
ciężka
ręka nad piórem
i powieka

pu (...sto...) słów w poemacie
nic...
zapomniałam kompletnie
dzisiaj wiersza nie będzie
poczekajcie do jutra...

93 731 wyświetleń
900 tekstów
21 obserwujących
  • 14 March 2022, 16:49

    A jednak wiersz jest!, strajk nie taki groźny, bo wiersz dobry!:)

    • Victoria Angel

      14 March 2022, 16:53

      Bardzo dziękuję, ale ostatnio naprawdę gdzieś mi vena prysła! :-(
      Miłego popołudnia. :-)