Menu
Gildia Pióra na Patronite

Traktat o pożądaniu

Pofrunąć tam
Gdzie można uwolnić myśli
Kuszą pragnienia
Jakiż to smakowity jest
Zbieg okoliczności
Gdyż te uczucia
Krzyżują się w twych ramionach

52 590 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!