Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poezjo! Tyś w sobie skryła
uczucia malowane słowami...
aby czytać Cię między w(i)ers(z)ami...

5394 wyświetlenia
68 tekstów
1 obserwujący
  • Salomon

    16 May 2017, 07:55

    W sumie zaznaczyć "między słowami" byłoby też dogodne
    przytaczając książkę/film

  • Cris

    12 May 2017, 12:16

    B.ładnie.
    :)