Menu
Gildia Pióra na Patronite

MOJA POEZJA

aloya

aloya

POEZJO jesteś jak promyczek przebijający się przez gęste chmury tego brudnego świata.
Pobudzasz zmysły które prowadzą do rajskiego ogrodu którego tak realnie nigdy nie będzie.
Ale choć przez chwilkę pozwalasz odczuć prawdziwą wolność i szczęście .
Żyj WIECZNIE.

27 425 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!