Menu
Gildia Pióra na Patronite

[gorycz]

Poezja jeszcze nigdy nie była mi tak obca, gdy czytałeś [te] wiersze.
K.

postarzałam się o filiżankę kawy
kiedy zaczął rozciągać wiersz
wzdłuż bioder tamtej dziewczyny

nie mógł wiedzieć
że to Małgorzata z jego snów

tak rzadko przecież wyjawia
swoje sekrety przy mnie
jest tylko sierotą

szuka ust

146 971 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!