Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poezja II

Poezja jest upustem emocji.
Miejscem, spoczynku duszy.

Lekarstwem na rozdarte serce.
I przyjacielem
Samotnego człowieka.

3841 wyświetleń
20 tekstów
2 obserwujących
  • marka

    28 February 2016, 19:48

    Wiesza miniaturka, ciekawa.

  • 28 February 2016, 18:38

    Banalniej już nie można

  • Adnachiel

    28 February 2016, 15:49

    Bardzo piekna ta Twoja poezja.
    Zabieram bo spodobało się :)

  • Cris

    28 February 2016, 15:33

    ''Poezja jest upustem emocji.
    Miejscem, spoczynku duszy.'' - Te słowa do mnie przemawiają.

    :)