Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknię w gwiazdy

Poezja drzemie w nas
Tworzy się w milczeniu
Pisana na gwieździstym nieboskłonie
Łzami szczęścia, krzykiem rozpaczy

Dobrze że istnieje czas
Pozwoli przeczekać
Wygasić płomienie
I ostudzić żar

Patrzę na gwiazdę, która nas zna
To piękne światło , przystanek dnia
Tam spotkaliśmy się nieostrożni
Pamiętasz? Wciąż tam trwa

15 707 wyświetleń
138 tekstów
21 obserwujących
  • 1 September 2019, 17:13

    Dziękuję Alu.

  • sprajtka

    1 September 2019, 16:28

    Piękny

  • giulietka

    30 August 2019, 05:28

    Niesamowity!

    od mill
  • 29 August 2019, 21:39

    Bardzo dziękuję.
    Fajne uczucie towarzyszy po przeczytaniu takiej opinii.
    Pozdrawiam

  • Sunbeam

    29 August 2019, 21:08

    Przepiękny <3
    Porusza zakamarki mojej duszy :)

    od mill