Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wspomnienia niespełnione

Poezja to krótka impresja
oddająca nastroje
pochylone wiatrem szuwary
na październikowym jeziorze...

Finezji.

127 936 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • Elizabetta

    17 August 2011, 18:50

    Bardzo ładne :))

  • finezja

    17 August 2011, 15:29

    Oj, Piotrze... ale mnie zaskoczyłeś. Dziękuję z całego serca:).

  • giulietka

    17 August 2011, 15:17

    Bardzo ładna impresja;)