Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Poezją moją Ty... "

Poezją moją Ty...

Ty nienazwany
Wietrze zmiany
Taki jesienny
Taki kochany
Słoneczny poranku
Dniu uroczysty
Zachodzie nadziei
Nocy spokojna
Nienapisany wierszu
Wersie tęczowy
Początku nowy
Zawrocie głowy
Niekończący się
Lirycznie cudowny
Wiaro tworzenia
Nadziejo spełnienia
Miłości moja
Poezjo śpiewana
Poezjo przemilczana
Moja Ty
Moja kochana
Trwaj mną
Ze mną
We mnie
Dla mnie
Dla Ciebie
Każdego dnia...
Więcej i więcej.

....
" Poezją moją Ty "
Składam na Twoje ręce w podzięce...
Za to, że Jesteś.
06.11.2020
12:32

281 866 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących