Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poetom, siuśmajtkom, normalnym i normalniejszym
ssącym, liżącym już nie mogącym,
dziadom bezzębnym, dmuchawcom doustnym
co to spisują dziennik, rozpustnym
opowiadaczom, erotomańskim co chcieć nie chcieli
---- dobrego adwentu i dobrej niedzieli.

129 395 wyświetleń
1426 tekstów
12 obserwujących
  • piórem2

    10 December 2016, 16:34

    ty nie jesteś pijakiem pamiętaj jesteś szpiegiem a z takimi nie rozmawiam