Menu
Gildia Pióra na Patronite

pierwszomajowy.

Teksty z obrazami - pierwszomajowy. - littlemess
pierwszomajowy. - littlemess

podzielił nas ocean
białe żagle niewinności
błękit nieba po horyzont
potajemny splot nagości

podzielił nas ocean
piszę do ciebie listy z codzienności
czasem nawet spojrzę w oczy
lecz nie widzę w nich wieczności

27 843 wyświetlenia
243 teksty
3 obserwujących
  • RozaR

    1 May 2021, 22:55

    No ładne - ale nic nie rozumiem .
    Litt..... jesteś mi dłużna pięć minut mego cennego życia , które teraz zmarnowałem .