Menu
Gildia Pióra na Patronite

..podzielę czas
na międzyczas,
wystarczyło mi na wczoraj,
wystarczyło mi na
Dzień Dobry,
zostawię na,
być może jutro..

130 783 wyświetlenia
869 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!