Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zazdrość

Podziel mnie na części
Rozłóż na atomy

Każdy fragment
z czułością
obejrzyj pod mikroskopem zwątpienia

milimetr po milimetrze

Obnaż mnie z sekretów
Przywdziej w szatę
zwątpienia
A odejdę ...

8833 wyświetlenia
147 tekstów
5 obserwujących
  • .Rodia

    13 July 2017, 12:28

    niepotrzebne powtórzenia

  • Salomon

    13 July 2017, 00:51

    Bardzo mi sie podoba aczkolwiek melodia nie słowa :D