Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poszukuję

Podtytułem tułam się co noc
Podtopiona myślą

Poddystansem dystans
Odszukać chce prawdy

Dokąd zmierzamy?
Trzymam Cię za rękę
Boję się ciszy

Nadać chce treść
Nazwać, opisać
Odnaleźć tytuł
Naszej historii..

11 894 wyświetlenia
109 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!