Menu
Gildia Pióra na Patronite

Każda sprawa ma swój czas

Podróżując
od słowa - do słowa..
Widzę jak
z następnym krokiem
blednie i gaśnie
każde Dobrze i
każde Tak.
Wyłączam cię
jak zbędną żarówkę.

130 919 wyświetleń
871 tekstów
20 obserwujących
  • Victoria Angel

    3 July 2021, 12:04

    Gdyby wszystko było przejrzyste dzięki światłu, było by proste bezproblemowo. :-)