Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Tak myślę..."

Podróż w nieznane rejony
To bardzo dobry pomysł
Lepiej późno niż wcale?
Lepiej wcześniej - tak myślę
Kiedy próbuję odnaleźć Siebie
Dotknąć dna aksamitnego serca
Zerknąć co jest po drugiej stronie
Gubię się w labiryncie Twojego serca
Jest w nim tyle miejsca dla Nas
Czas jest Naszym sprzymierzeńcem
Czule objąć potrafi - nie stawia granic
Trwamy dzielnie...na dobre i na złe
Z wiarą, nadzieją i miłością
Witamy nowy, piękny, twórczy dzień

28.08.2020
05:21

281 732 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!