Menu
Gildia Pióra na Patronite

dystans

podróż w nieznane
niebieskie migdały
nieokiełznana kreatywność
bezkres doznań

usta pełne owocowej soczystości
słońce wpadające do morza
stopy w lodowatej wodzie
głębia naszego My

wakacje w kolorze Nieba

9454 wyświetlenia
32 teksty
3 obserwujących
  • Ragilia

    5 August 2015, 21:49

    dobry, porywam do siebie.:)

  • Malusia_035

    5 August 2015, 20:19

    bardzo ładny

    Pozdrawiam :))

  • Cris

    5 August 2015, 13:37

    dobry wiersz.
    pozdrawiam.

  • Adnachiel

    5 August 2015, 13:22

    Nareszcie jesteś! :)
    Wiersz zabieram.