Menu
Gildia Pióra na Patronite

droga donikąd

podobno żeby wyzdrowieć
należy przestać dotykać miejsc
które ranią nas najbardziej

a twoja (nie)obecność
choć czas upływa
bolesnym odciskiem
w bucie się znaczy

i trwa przy mnie
niestrudzenie
gdziekolwiek idę

~~~
MW

18 934 wyświetlenia
158 tekstów
24 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!