Menu
Gildia Pióra na Patronite

pełnia

podobno w moich oczach niewiele się mieści
a zarys ust nierówny
to od słów zatrzaśniętych za bramą zębów

podobno to nic nie znaczy
podobno to tylko kilka linii na kruchej mapie ciała
gdzie piegi gwiazdy tworzą swoje galaktyki

pełnia człowieka wydarza się przecież nie jeden raz w życiu

14 053 wyświetlenia
88 tekstów
29 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!