Menu
Gildia Pióra na Patronite

nadzieja

Podobno po deszczu,
pojawia się tęcza,
Która będzie nagrodą pocieszenia,
za nasze potknięcia.

Za wszystkie krzywdy nam wyrządzone,
Za te kłamstwa nam wpojone,
Za każdą wylaną przez nas łzę,
Za to chyba chwila szczęścia należy się.

Za każdą przykrość nam sprawioną,
Za to, że tyle chwil zostało spędzonych w samotności,
I wiele niemiłych słów usłyszanych prosto w oczy.

Za to, że życie nie miało już sensu,
A serce zostało złamane w każdym możliwym miejscu.

Ale podobno po deszczu,
Pojawia się tęcza...

1518 wyświetleń
19 tekstów
0 obserwujących
  • M44G

    7 October 2013, 19:05

    Ciekawie, ciekawie, podoba mi się.