Menu
Gildia Pióra na Patronite

daleko...

Podnosząc dłoń
Gaszę ogień.
Głaszczę noc
Uciskając skroń.

Jest inaczej,
Za oknami
Drga powietrze,
Jest nasze.

Na skrzypcach
Ktoś gra,
Obok Ocean
W mroku
Czegoś szukam.

Dotykam,
Momentami
Łapie za słowo
Trwam.

Między wierszami.

4466 wyświetleń
40 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!