Menu
Gildia Pióra na Patronite

Roman Brandstaetter

Podnosi rękę
Jak pętle
I mówi:
Ludzie muszą być takimi,
Jakimi chcę, aby byli.
Ponieważ chciałaś być inną,
Jesteś winna śmierci.

3870 wyświetleń
38 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!